Кадър тв ЕвропаОператор на телевизия Европа е бил уволнен за недопустимо

...
Кадър тв ЕвропаОператор на телевизия Европа е бил уволнен за недопустимо
Коментари Харесай

Уволниха оператор на ТВ Европа заради арогантни реплики към председателя на БЛС

Кадър тв " Европа "

Оператор на телевизия " Европа " е бил уволнен за неприемливо държание по време на брифинга на Българския лекарски съюз през вчерашния ден. " От през днешния ден операторът Николай Куманов не е наш чиновник ", съобщи изпълнителният шеф на медията Георги Харизанов, написа offnews.bg.

" На вчерашната конференция на БЛС, във връзка обстоятелствата към гибелта на 3-годишното дете, чиновник на ТВ Европа - операторът Николай Куманов, си е разрешил безусловно неприемливо за представител на българска медия държание. Макар и изречени в персонално качество, прочувствени прояви като " и на мен ми е идвало да удрям лекари " няма по какъв начин да бъдат изричани от представител на ръководените от мен телевизия и радио ", написа Харизанов.

Репортер на OFFNews участва на конференцията на БЛС на 11 декември. Ето какво сподели тогава уволненият оператор, откакто ръководителя на БЛС доктор Иван Маджаров сервира съболезнованията и прикани медиите за създаване на доверие към лекарите:

" Това са цялостни нелепости. Тия хора, които са ми познати, са оставени да обикалят с часове и вие най-нагло ги защитавате тука! Часове да чакат пред стая и така нататък.. Как ви не е позор да твърдите това нещо! Това напряко не мога да го проумея! Мен ме е позор да ви чувам, не знам по какъв начин не ви е неловко да говорите. Дори да не е било това заболяване, да е било нещо друго, за което е можело да се помогне. Как могат през целия ден да обикалят от болница на болница, да чакат от стая на стая и никой да не им обърне внимание! Аз също съм имал подобен случай и са питали жена ми какво прави тя с детето в колата за спешна помощ. Дете на 1 година да го остави единствено да се вози у кола за спешна помощ? Направо ма е позор некой път от вашите простотии!

Д-р И. Маджаров: Не считам, че имате право...

Николай Куманов: Смятам и то са доста такива случаи! Отивам в Бърза помощ през нощта и ми споделят заведете детето на доктор. Ами на доктор съм пристигнал бе! " Ами не знам, оправяйте се " и потеглих да се удрям. Затова ви бият и вас! "

Д-р Маджаров: Категорично не одобрявам подобен звук, не одобрявам някой да декларира в ефир, че желае да бие доктор. Лекарите са на служебното си място, както и Вие. И в случай че някой протяга ръка да бие Вас, това е еднакво на закононарушение против служебно лице. "

Харизанов добавя, че медиите не следва да са единствено медиатор в връзките, а би трябвало да дават образец за държание и да задават стандартите в публичните връзки.

" Използвам мотива да поднеса още един път моите съболезнования към фамилията и околните на умрялото дете, както и извиненията си към БЛС и към всички български лекари, които всеки ден избавят човешки животи с работата си ", добавя изпълнителният шеф на телевизия " Европа ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР